+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

RELAX Park Třeboň Bewertungen

Hotelbewertung

90%
Perfekt

von 67 Bewertungen

  • Personal

    93%
  • Sauberkeit

    94%
  • Ausstattung

    87%
  • Komfort

    90%
  • Preis-Leistungverhältnis

    87%
Bewertungen anzeigen von:
  • andere Gruppe
  • Junges Paar
Bewertungen anzeigen in:
Sortieren nach:
Anzeigen:

Anonym

Einzelreisender, 8.5.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
92 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Miroslav Bárta

Älteres Paar, 23.4.2018

Praha Česká republika

  • Gesamtbewertung
96 %
  • Velmi ochotná paní recepční. Velmi dobře vybavená kuchyňka. Všude čistota. Také jsme velmi ocenili prospekty informující o Třeboni a okolí, zejména aktuální mapky. Čtenáři jistě ocení i malé knihovničky na pokojích, i když my, jako celodenní pěší turisté, jsme ji moc nevyužili. Byla také velmi sympatická snadnost a rychlost objednání pobytu přes portál hotel.cz.

  • Trochu jsme bojovali se zapnutím televize. Asi je to tím, že jsme zvyklí na jiný typ televize :-) :-) :-) Na kanálech 1-9 nebyl žádný signál, programy byly dostupné až na dalších kanálech (10 a další). Bylo by asi dobré mít k dispozici písemnou informaci o přiřazení programů k různým kanálům.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Tomáš

Familie mit kleinen Kindern, 2.4.2018

Praha Česká republika

  • Gesamtbewertung
92 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Jiří

Älteres Paar, 2.4.2018

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Klid, soukromí, umístění mimo centrum, vybavení studia, blízká dostupnost obchodu, restaurací, masáží, výletů apod., parkování v dohledu. Byli jsme spokojeni a chystáme se Váš hotel v budoucnu opět navštívit. Děkujeme Vejražkovi

  • Není nic takového.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Václava Kučerová

Älteres Paar, 10.12.2017

Plzeň Česká republika

  • Gesamtbewertung
76 %
  • Hotel je moderní a příjemně zařízený. Lázeňské služby úžasné.

  • Většinu dní mého pobytu nešlo topení ani přes moji urgenci paní recepční. Musela jsem topit žebříkem v koupelně

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
4
Cena/kvalita
8

Anonym

Einzelreisender, 19.11.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
96 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Denisa Bruchalová

Älteres Paar, 15.10.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Tereza

Familie mit kleinen Kindern, 8.10.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
96 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

Einzelreisender, 16.9.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • V hotelu je dokonalé vybavení - pohodlné postele, což je základ, ale u ubytování této kategorie spíše výjimka, klid.

  • Stalo se mi nedopatřením, že jsem vyčerpala týdenní limit na platební kartě. Při platbě jsem proto prosila, zda bych mohla zaplatit z účtu (stejně jako předtím zálohu za pobyt), což recepční po konzultaci s vedoucí odmítla. Jeli jsme do Třeboně na svatbu a doporučení recepční, ať si půjčím od někoho ze svatebčanů mi přišlo dost trapné. Naštěstí jsme stihli před obřadem otevřenou banku, kde jsem mohla peníze vybrat a zaplatit hotově, ale pro mne to znamenalo nepříjemný chvat před obřadem. V hotelu jsme byli již podruhé, tak se mi nedůvěra docela dotkla.

Personál
0
Služby
0
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jana Sýkorová

Familie mit älteren Kindern, 25.8.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Einzelreisender, 19.8.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
84 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
6
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Tereza Kounovská

Familie mit kleinen Kindern, 5.8.2017

Kladno Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Libuše

Älteres Paar, 26.7.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
88 %
  • Klid, pohoda, naprostá svoboda pobytu,možnost vaření a poznávání širokého okolí. Zkrátka spokojenost po všech stránkách . Váš hotel využijeme i příští rok.

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Vlastislav

Älteres Paar, 9.7.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Einzelreisender, 30.6.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
76 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonym

Einzelreisender, 25.6.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
96 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

Einzelreisender, 25.6.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
80 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Lubomír Nezbeda

Älteres Paar, 23.6.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
96 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

David Topolanský

Einzelreisender, 11.6.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Věra Čadková

Einzelreisender, 29.4.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
80 %
  • soukromý

Personál
8
Služby
0
Čistota
6
Komfort
10
Cena/kvalita
8
Diese Webseite benutzt Cookies

Wir verwenden auf unseren Webseiten Cookies, um Ihnen den besten Service bieten zu können. Mit der Nutzung unserer Webseiten, akzeptieren Sie die Nutzung von Cookies.